00 DSpace/Manakin Repository

ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКОПОДІБНОЇ МІСЦЕВОЇ СИРОВИНИ В РЕЦЕПТУРНОМУ СКЛАДІ МЛИНЦІВ З М’ЯСНИМ ФАРШЕМ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Трибух, Юлія
dc.date.accessioned 2020-12-06T11:58:32Z
dc.date.available 2020-12-06T11:58:32Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Трибух Ю.В., Дзюндзя О. В Перспективи використання порошкоподібної місцевої сировини в рецептурному складі млинців з м’ясним фаршем Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. с.72-73 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4810
dc.description.abstract Наведені результати роботи з удосконалення технології приготування заморожених млинців з м’ясним фаршем функціонального призначення з використанням місцевої сировини, а саме порошків з баклажанів та топінамбуру. ru
dc.publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського ru
dc.subject технологія ru
dc.subject порошок з баклажанів ru
dc.subject фарш ru
dc.subject рецептура ru
dc.subject млинці ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКОПОДІБНОЇ МІСЦЕВОЇ СИРОВИНИ В РЕЦЕПТУРНОМУ СКЛАДІ МЛИНЦІВ З М’ЯСНИМ ФАРШЕМ ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу