DSpace Repository
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКОПОДІБНОЇ МІСЦЕВОЇ СИРОВИНИ В РЕЦЕПТУРНОМУ СКЛАДІ МЛИНЦІВ З М’ЯСНИМ ФАРШЕМ
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКОПОДІБНОЇ МІСЦЕВОЇ СИРОВИНИ В РЕЦЕПТУРНОМУ СКЛАДІ МЛИНЦІВ З М’ЯСНИМ ФАРШЕМ
Дзюндзя, Оксана
;
Трибух, Юлія
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4810
Date:
2020
Abstract:
Наведені результати роботи з удосконалення технології приготування заморожених млинців з м’ясним фаршем функціонального призначення з використанням місцевої сировини, а саме порошків з баклажанів та топінамбуру.
Show full item record
Files in this item
Name:
Дзюндзя Трибух ...
Size:
258.7Kb
Format:
PDF
Description:
тези
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register