00 DSpace/Manakin Repository
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКОПОДІБНОЇ МІСЦЕВОЇ СИРОВИНИ В РЕЦЕПТУРНОМУ СКЛАДІ МЛИНЦІВ З М’ЯСНИМ ФАРШЕМ
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКОПОДІБНОЇ МІСЦЕВОЇ СИРОВИНИ В РЕЦЕПТУРНОМУ СКЛАДІ МЛИНЦІВ З М’ЯСНИМ ФАРШЕМ
Дзюндзя, Оксана
;
Трибух, Юлія
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4810
Дата:
2020
Короткий опис(реферат):
Наведені результати роботи з удосконалення технології приготування заморожених млинців з м’ясним фаршем функціонального призначення з використанням місцевої сировини, а саме порошків з баклажанів та топінамбуру.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Дзюндзя Трибух ...
Розмір:
258.7Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися