dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Трибух, Юлія |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-06T11:58:32Z |
|
dc.date.available |
2020-12-06T11:58:32Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Трибух Ю.В., Дзюндзя О. В Перспективи використання порошкоподібної місцевої сировини в рецептурному складі млинців з м’ясним фаршем Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. с.72-73 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4810 |
|
dc.description.abstract |
Наведені результати роботи з удосконалення технології приготування заморожених млинців з м’ясним фаршем функціонального призначення з використанням місцевої сировини, а саме порошків з баклажанів та топінамбуру. |
ru |
dc.publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
порошок з баклажанів |
ru |
dc.subject |
фарш |
ru |
dc.subject |
рецептура |
ru |
dc.subject |
млинці |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКОПОДІБНОЇ МІСЦЕВОЇ СИРОВИНИ В РЕЦЕПТУРНОМУ СКЛАДІ МЛИНЦІВ З М’ЯСНИМ ФАРШЕМ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |