Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Трибух, Юлія | |
dc.date.accessioned | 2020-12-06T11:58:32Z | |
dc.date.available | 2020-12-06T11:58:32Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Трибух Ю.В., Дзюндзя О. В Перспективи використання порошкоподібної місцевої сировини в рецептурному складі млинців з м’ясним фаршем Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. с.72-73 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4810 | |
dc.description.abstract | Наведені результати роботи з удосконалення технології приготування заморожених млинців з м’ясним фаршем функціонального призначення з використанням місцевої сировини, а саме порошків з баклажанів та топінамбуру. | ru |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | порошок з баклажанів | ru |
dc.subject | фарш | ru |
dc.subject | рецептура | ru |
dc.subject | млинці | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКОПОДІБНОЇ МІСЦЕВОЇ СИРОВИНИ В РЕЦЕПТУРНОМУ СКЛАДІ МЛИНЦІВ З М’ЯСНИМ ФАРШЕМ | ru |
dc.type | Thesis | ru |