00 DSpace/Manakin Repository
Технологія кексу підвищеної біологічної цінності
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Технологія кексу підвищеної біологічної цінності
Дзюндзя, Оксана
;
Маринець, Максим
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4809
Дата:
2020
Короткий опис(реферат):
Наведенні результати досліджень нової технології кексів спеціального признчення
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Дзюндзя Маринець ...
Розмір:
256.3Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися