dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Маринець, Максим |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-06T11:54:00Z |
|
dc.date.available |
2020-12-06T11:54:00Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Маринець М. В., Дзюндзя О. В Технологія кексу підвищеної біологічної цінності. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. с.71 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4809 |
|
dc.description.abstract |
Наведенні результати досліджень нової технології кексів спеціального признчення |
ru |
dc.publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
борошняні кондитерські вироби |
ru |
dc.subject |
кекс |
ru |
dc.subject |
порошок хурми |
ru |
dc.subject |
ірга |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Технологія кексу підвищеної біологічної цінності |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |