Репозиторий Dspace

Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності.

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Похіл, Кристина
dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.date.accessioned 2020-10-13T06:57:25Z
dc.date.available 2020-10-13T06:57:25Z
dc.date.issued 2020-09-25
dc.identifier.citation Похіл К.Є., Воєвода Н.В. Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності. Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень: матер. між нар. студ. наук. конф., м. Івано-Франківськ, 25 вересня 2020 р. Херсон. С. 7-8. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4516
dc.publisher ГО "Європейська наукова платформа" ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності. ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись