Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Похіл, Кристина | |
dc.contributor.author | Воєвода, Надія | |
dc.date.accessioned | 2020-10-13T06:57:25Z | |
dc.date.available | 2020-10-13T06:57:25Z | |
dc.date.issued | 2020-09-25 | |
dc.identifier.citation | Похіл К.Є., Воєвода Н.В. Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності. Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень: матер. між нар. студ. наук. конф., м. Івано-Франківськ, 25 вересня 2020 р. Херсон. С. 7-8. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4516 | |
dc.publisher | ГО "Європейська наукова платформа" | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Органолептична оцінка грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності. | ru |
dc.type | Thesis | ru |