00 DSpace/Manakin Repository
ТЕХНОЛОГІЯ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ДОДАВАННЯМ ПОРОШКОПОДІБНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ТЕХНОЛОГІЯ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ДОДАВАННЯМ ПОРОШКОПОДІБНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Дзюндзя, Оксана
;
Трибух, Юлія
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4267
Дата:
2020
Короткий опис(реферат):
Метою роботи було дослідження можливості використання порошків з баклажанів та топінамбуру для удосконалення технології приготування заморожених млинців з м’ясним фаршем
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Dzyundzya Trubuh_ ...
Розмір:
208.4Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися