dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Трибух, Юлія |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-25T14:32:19Z |
|
dc.date.available |
2020-06-25T14:32:19Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В., Трибух Ю.В. Технологія заморожених напівфабрикатів з додаванням порошкоподібної рослинної сировини Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» м. Миколаїв 2020р |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4267 |
|
dc.description.abstract |
Метою роботи було дослідження можливості використання порошків з баклажанів та топінамбуру для удосконалення технології приготування заморожених млинців з м’ясним фаршем |
ru |
dc.publisher |
Миколаївський національний аграрний університет |
ru |
dc.subject |
порошок з баклажанів |
ru |
dc.subject |
напівфабрикат |
ru |
dc.subject |
топінамбур |
ru |
dc.subject |
млинці |
ru |
dc.subject |
фарш |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
ТЕХНОЛОГІЯ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ДОДАВАННЯМ ПОРОШКОПОДІБНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |