00 DSpace/Manakin Repository
Аналіз мікробіологічних ризиків при виробництві ковбас
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Аналіз мікробіологічних ризиків при виробництві ковбас
Ряполова, Ірина
;
Колеснікова, Катерина
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/3608
Дата:
2020
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
РяполоваІ.О.КонфД ...
Розмір:
62.5Kb
Формат:
Microsoft Word
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися