DSpace Repository

Аналіз мікробіологічних ризиків при виробництві ковбас

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Колеснікова, Катерина
dc.date.accessioned 2020-06-09T09:19:33Z
dc.date.available 2020-06-09T09:19:33Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Ряполова І. О. Аналіз мікробіологічних ризиків при виробництві ковбас / І. О. Ряполова, К. Ю. Колеснікова. // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництв". – 2020. – С. С.223–226.. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3608
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДДАЕУ ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Аналіз мікробіологічних ризиків при виробництві ковбас ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account