Репозиторий Dspace
Зміни смакових якостей сиру рокфор у період визрівання
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
2012
→
ТНВ. - 2012. - Вип. 78. - Ч. 2(1)
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Зміни смакових якостей сиру рокфор у період визрівання
Пелих, В.Г.
;
Балабанова, І.О.
;
Власенко, А.П.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/2634
Дата:
2012
Аннотации:
Характеризується зміна смакових якостей і підвищення товарних цінностей сиру рокфор в результаті визрівання, як однієї з технологічних операцій у виробництві сирів.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
73.pdf
Размер:
194.0Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
ТНВ. - 2012. - Вип. 78. - Ч. 2(1)
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация