Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ковбасенко, В.М. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-28T15:41:22Z | |
dc.date.available | 2020-03-28T15:41:22Z | |
dc.date.issued | 2020-02-06 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1535 | |
dc.description.abstract | Обґрунтовано, що основним джерелом бактеріального обсіменіння ковбас є обсіменінність сировини (м’яса), яке перед його переробкою у фарш бактеріально не досліджується. | ru |
dc.publisher | Редакція Міжнародного електронного науково-практичного журналу «WayScience» | |
dc.subject | ветеринарно-санітарний контроль | ru |
dc.subject | продукція тваринництва | ru |
dc.subject | сировина | ru |
dc.subject | обсіменінність | ru |
dc.subject | бактерії групи кишкової палички | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | Санітарна оцінка ковбас | ru |
dc.type | Article | en |