Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ковбасенко, В.М.
dc.date.accessioned 2020-03-28T15:41:22Z
dc.date.available 2020-03-28T15:41:22Z
dc.date.issued 2020-02-06
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1535
dc.description.abstract Обґрунтовано, що основним джерелом бактеріального обсіменіння ковбас є обсіменінність сировини (м’яса), яке перед його переробкою у фарш бактеріально не досліджується. ru
dc.publisher Редакція Міжнародного електронного науково-практичного журналу «WayScience»
dc.subject ветеринарно-санітарний контроль ru
dc.subject продукція тваринництва ru
dc.subject сировина ru
dc.subject обсіменінність ru
dc.subject бактерії групи кишкової палички ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title Санітарна оцінка ковбас ru
dc.type Article en


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись