Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Горач, Ольга | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Резвих, Ніна | |
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Вогнівенко, Людмила | |
dc.date.accessioned | 2025-05-16T07:41:40Z | |
dc.date.available | 2025-05-16T07:41:40Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О. В., Горач О. О., Новікова Н.В., Резвих Н. І., Ряполова І. О., Вогнівенко Л. П. Патент на корисну модель № 157680 Спосіб виробництва пельменів Бюл. №46, від 13.11.2024 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10758 | |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва пельменів включає підготовку сировини, заміс тіста, приготування фаршу, розкачування тіста на тонкі пласти, викладання фаршу, формування виробів і варіння пельменів протягом 5-7 хв. При цьому на етапі приготування тіста виконують заварювання безглютенових видів борошна у співвідношенні рисового і кукурудзяного як 75:25. | ru |
dc.publisher | Національний орган інтелектуальної власності державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" | ru |
dc.subject | пельмені | ru |
dc.title | Патент на корисну модель № 157680 Спосіб виробництва пельменів | ru |
dc.type | Other | ru |