Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П.Коваленка: Recent submissions

  • Кушнеренко, Владислав; Andreychenko, Андрій (Херсонський державний аграрно-економічний університет ХДАЕУ, 2025-03-21)
  • Кушнеренко, Владислав; Кріпкий, Антон (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2025-03-06)
  • Кушнеренко, Владислав; Кріпкий, Антон (Херсонський державний аграрно-економічний університет ХДАЕУ, 2025-03-21)
  • Кушнеренко, Владислав; Кріпкий, Антон (Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки / Херсонський державний аграрно-економічний університет. Одеса : Видавничий дім «Гельветика»,, 2025-02-13)
    У статі наведено результати досліджень що до ефективності рідкої годівлі в умовах фермерських господарств України. В фермерських господарствах півдня України засто совується трьох фазна система вирощування та відгодівлі ...
  • Кушнеренко, Владислав; Ряполова, Ірина (ScientificWorld-NetAkhatAV Karlsruhe 2025, 2025-01)
    The paper considers ensuring animal welfare through the possibility of reducing the impact of heat stress, taking into account housing systems and environmental impacts. The research uses one of the ways of approaching ...
  • Новікова, Наталя; Ряполова, Ірина; Єфімова, Анжела (2025-04-20)
    Технологія виробництва структурованих харчових продуктів ґрунтується на реалізації функціональних властивостей інгредієнтів сировини, які в технологічному потоці здатні до утворення структурованих систем. Щоб надати ...
  • Новікова, Наталя; Ряполова, Ірина (2025-05-20)
    Робота присвячена обґрунтуванню використання інгредієнтів функціонального спрямування при виробництві хлібобулочних виробів. Розробка нових рецептур хліба, що містять фізіологічно функціональні інгредієнти, дозволяє ...
  • Пелих, Наталія; Овдієнко, Крістіна («Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції» до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Коваленко Віталія Петровича: Всеукраїнська науково-практична конференція: тези доповідей, Херсон, 19 вересня 2024р. [Електронне видання] – Кропивницький: ХДАЕУ, 2024. - 102 с., 2024-09-19)
    У сучасних умовах розвитку промислового свинарства виробництво м’яса тісно пов’язане і безпосередньо визначається попитом споживачів та переробних підприємств на пісну свинину. Забезпечення цих потреб здійснюється ...
  • Пелих, Наталія; Овдієнко, Крістіна (Сучасні вектори розвитку аграрної науки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (ХДАЕУ, 17-18 вересня 2024 року). Херсон: ХДАЕУ, 2024. 920 с., 2024-09-17)
    Ефективність розвитку галузі свинарства залежить від багатьох факторів, а особливо від продуктивності тварин. При цьому найважливішу роль відіграє селекційна робота, направлена на підвищення енергії росту, конверсії ...
  • Крістіна, Овдієнко (ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ГОРИЗОНТИ РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ В УКРАЇНІ» ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ДОКТОРА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ НАУК, ПРОФЕСОРА, АКАДЕМІКА ПЕЛИХА ВІКТОРА ГРИГОРОВИЧА 21 березня 2024 року Матеріали конференції Кропивницький, 2024, 2024-03-21)
    Серед факторів генетичного поліпшення свиней великої білої породи за господарсько-корисними якостями велике значення належить відгодівельним властивостям. Показники успадкування відгодівельних якостей, які характеризую ...
  • Овдієнко, Крістіна (Матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та здобувачів вищої освіти «СУЧАСНА МОЛОДЬ В СВІТІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ» присвячена Дню науки 19 травня 2023р. Херсон-Кропивницький, 2023-05-19)
    У реаліях сьогодення існує попит ринку м’яса на пісну свинину. Селекція у свинарстві ведеться на підвищені продуктивних якостей і зокрема м’ясні [1, 2, 3]. Зарубіжні генотипи із підвищеними м’ясними якостями не завжди ...
  • Овдієнко, Крістіна («Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості»: ІІ Всеукраїнська науково-технічна конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: тези доповідей, Херсон, 10 травня 2023р. [Електронне видання] – Херсон: ХДАЕУ, 2023. - 132 с., 2023-05-10)
    АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС
  • Овдієнко, Крістіна (Сучасні аспекти технології виробництва і переробки продукції тваринництва та їх перспективи Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 2024-03-21)
    : Ukraine has great potential in pig breeding, but in order to increase the competitiveness of the industry, it is necessary to implement rational strategies. Experiments were conducted using pigs of different breeds. ...
  • Корбич, Н.М. (Херсонський НТУ, 2024-04-24)
  • Кушнеренко, В.Г. (ХДАЕУ, 2022)
    У статті наведено результати досліджень щодо вивчення економічної ефективності застосування кормоагрегатів «Мрія» для приготування кормосумішей у порівнянні із тра- диційними кормами комбікормових заводів.
  • Ряполова, Ірина; Антонов, Олексій (Миколаїв : МНАУ,, 2024-03)
    Плавлені сири та плавлені сирні продукти відносять до молочних продуктів, найбільш безпечних з мікробіологічної точки зору, оскільки суміш для плавлення піддається достатньо жорсткій температурній обробці. Біологічна ...
  • Ряполова, Ірина; Татьянін, Ілля (Миколаїв : МНАУ,, 2024-03)
    На кожному технологічному етапі виготовлення харчових продуктів існує ризик забруднення мікрофлорою яка знаходиться на обладнанні, інструментах, руках і т. д. І саме від дотримання санітарно – гігієнічних вимог при ...
  • Кушнеренко В.Г.; Ряполова І.О.; Овдієнко К.Т. (ХДАЕУ, 2024-05-14)
    Навчальний посібник «Гігієнічна оцінка мікроклімату тваринницьких підприємств» орієнтований на здобувачів вищої освіти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації освітньої програми «Технологія виробництва і переробки ...
  • Радзиховський М.Л.; Ковбасенко В. М.; Кушнеренко В.Г. (Херсонський державний аграрно-економічний університет ХДАЕУ, 2024-05-14)
    Методичні вказівки з дисципліни «Епізоотологія та інфекційні хвороби тварин» складено у відповідності до нормативів з дотриманням принципів науковості, систематичності і послідовності, наступності у вивченні навчального ...

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись