Репозиторий Dspace
Молоко. Методи визначення його якості
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Молоко. Методи визначення його якості
Вогнівенко, Л.П.
;
Літвінова, К.С.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/10220
Дата:
2024
Аннотации:
Молоко є одним з найважливіших харчових продуктів, який містить необхідні для організму людини білки, жири, вуглеводи, вітаміни та мінерали. Враховуючи його значення в раціоні харчування, особливо важливо забезпечити високу якість молока
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
Літвінова_К.С_доп ...
Размер:
411.8Kb
Формат:
Microsoft Word 2007
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
Статті та тези
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация