dc.contributor.author |
Вогнівенко, Л.П. |
|
dc.contributor.author |
Літвінова, К.С. |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-25T08:28:36Z |
|
dc.date.available |
2024-12-25T08:28:36Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
3. Вогнівенко Л.П. Молоко. Методи визначення його якості:доповідь / Вогнівенко Л.П., Літвінова К.С. /Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні вектори розвитку аграрної науки». Присвячена 150-річчю створення Херсонського державного аграрно-економічного університету, 17-18 вересня 2024 р./ |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10220 |
|
dc.description.abstract |
Молоко є одним з найважливіших харчових продуктів, який містить необхідні для організму людини білки, жири, вуглеводи, вітаміни та мінерали.
Враховуючи його значення в раціоні харчування, особливо важливо забезпечити високу якість молока |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ |
ru |
dc.title |
Молоко. Методи визначення його якості |
ru |
dc.type |
Other |
ru |