DSpace Repository

Молоко. Методи визначення його якості

Show simple item record

dc.contributor.author Вогнівенко, Л.П.
dc.contributor.author Літвінова, К.С.
dc.date.accessioned 2024-12-25T08:28:36Z
dc.date.available 2024-12-25T08:28:36Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation 3. Вогнівенко Л.П. Молоко. Методи визначення його якості:доповідь / Вогнівенко Л.П., Літвінова К.С. /Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні вектори розвитку аграрної науки». Присвячена 150-річчю створення Херсонського державного аграрно-економічного університету, 17-18 вересня 2024 р./ ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10220
dc.description.abstract Молоко є одним з найважливіших харчових продуктів, який містить необхідні для організму людини білки, жири, вуглеводи, вітаміни та мінерали. Враховуючи його значення в раціоні харчування, особливо важливо забезпечити високу якість молока ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Молоко. Методи визначення його якості ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account