Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Лазарук, Іван | |
dc.date.accessioned | 2024-12-13T08:51:03Z | |
dc.date.available | 2024-12-13T08:51:03Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В., Лазарук І.В. Якість сиркових десертів спеціального призначення. Сучасні вектори розвитку аграрної науки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (ХДАЕУ, 17-18 вересня 2024 року). Херсон: ХДАЕУ, 2024. с. 299-302 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10163 | |
dc.description.abstract | розглянуто можливість використання порошків з айви та репісу для виробництва сиркових десертів | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.subject | сиркові десерти | ru |
dc.subject | сенсорні характеристки | ru |
dc.subject | репіс | ru |
dc.subject | айва | ru |
dc.title | Якість сиркових десертів спеціального призначення | ru |
dc.type | Thesis | ru |