Репозиторий Dspace

Якість сиркових десертів спеціального призначення

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Лазарук, Іван
dc.date.accessioned 2024-12-13T08:51:03Z
dc.date.available 2024-12-13T08:51:03Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Лазарук І.В. Якість сиркових десертів спеціального призначення. Сучасні вектори розвитку аграрної науки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (ХДАЕУ, 17-18 вересня 2024 року). Херсон: ХДАЕУ, 2024. с. 299-302 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10163
dc.description.abstract розглянуто можливість використання порошків з айви та репісу для виробництва сиркових десертів ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject якість ru
dc.subject сиркові десерти ru
dc.subject сенсорні характеристки ru
dc.subject репіс ru
dc.subject айва ru
dc.title Якість сиркових десертів спеціального призначення ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись