00 DSpace/Manakin Repository
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХАЛВИ
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХАЛВИ
Дзюндзя, Оксана
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/10158
Дата:
2024
Короткий опис(реферат):
Метою дослідження було розширення асортименту халви підвищеної біологічної цінності. Для зменшення вуглеводного навантаження було додано додатковий інгредієнт - цукати з моркви
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
PDFsam_2_Матеріал ...
Розмір:
736Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися