dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-13T08:13:08Z |
|
dc.date.available |
2024-12-13T08:13:08Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Олександра ВЕЛНЕЧУК, Оксана ДЗЮНДЗЯ. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХАЛВИ. III Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості», м. Кропивницький, ХДАЕУ, 14 травня 2024, с. 15-16 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10158 |
|
dc.description.abstract |
Метою дослідження було розширення асортименту халви підвищеної біологічної цінності. Для зменшення вуглеводного навантаження було додано додатковий інгредієнт - цукати з моркви |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
халва |
ru |
dc.subject |
цукати |
ru |
dc.subject |
морква |
ru |
dc.subject |
органолептичні показники |
ru |
dc.title |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХАЛВИ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |