00 DSpace/Manakin Repository
Удосконалення етапу вимочування компонентів щеп винограду на основі застосування суспензії живої хлорели
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
2022
→
ТНВ. Сільськогосподарські науки. 2022 р. - Вип. 126
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Удосконалення етапу вимочування компонентів щеп винограду на основі застосування суспензії живої хлорели
Зеленянська, Н.М.
;
Мандич, О.М.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9997
Дата:
2022
Короткий опис(реферат):
У статті наведено результати досліджень щодо застосування суспензії живої хлорели для вимочування підщепних і прищепних компонентів щеп винограду. Дослідження прово- дили на сортах винограду Аркадія та Каберне Совіньйон
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
8.pdf
Розмір:
554.1Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
ТНВ. Сільськогосподарські науки. 2022 р. - Вип. 126
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися