Репозиторий Dspace
Удосконалення етапу вимочування компонентів щеп винограду на основі застосування суспензії живої хлорели
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
2022
→
ТНВ. Сільськогосподарські науки. 2022 р. - Вип. 126
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Удосконалення етапу вимочування компонентів щеп винограду на основі застосування суспензії живої хлорели
Зеленянська, Н.М.
;
Мандич, О.М.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9997
Дата:
2022
Аннотации:
У статті наведено результати досліджень щодо застосування суспензії живої хлорели для вимочування підщепних і прищепних компонентів щеп винограду. Дослідження прово- дили на сортах винограду Аркадія та Каберне Совіньйон
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
8.pdf
Размер:
554.1Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
ТНВ. Сільськогосподарські науки. 2022 р. - Вип. 126
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация