DSpace Repository
Удосконалення етапу вимочування компонентів щеп винограду на основі застосування суспензії живої хлорели
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
2022
→
ТНВ. Сільськогосподарські науки. 2022 р. - Вип. 126
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Удосконалення етапу вимочування компонентів щеп винограду на основі застосування суспензії живої хлорели
Зеленянська, Н.М.
;
Мандич, О.М.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9997
Date:
2022
Abstract:
У статті наведено результати досліджень щодо застосування суспензії живої хлорели для вимочування підщепних і прищепних компонентів щеп винограду. Дослідження прово- дили на сортах винограду Аркадія та Каберне Совіньйон
Show full item record
Files in this item
Name:
8.pdf
Size:
554.1Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
ТНВ. Сільськогосподарські науки. 2022 р. - Вип. 126
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register