Репозиторий Dspace

Удосконалення етапу вимочування компонентів щеп винограду на основі застосування суспензії живої хлорели

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Зеленянська, Н.М.
dc.contributor.author Мандич, О.М.
dc.date.accessioned 2024-11-05T09:12:39Z
dc.date.available 2024-11-05T09:12:39Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Зеленянська, Н.М. Удосконалення етапу вимочування компонентів щеп винограду на основі застосування суспензії живої хлорели // ТНВ. Вип.126.-Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2022.- С.51-60 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9997
dc.description.abstract У статті наведено результати досліджень щодо застосування суспензії живої хлорели для вимочування підщепних і прищепних компонентів щеп винограду. Дослідження прово- дили на сортах винограду Аркадія та Каберне Совіньйон ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Удосконалення етапу вимочування компонентів щеп винограду на основі застосування суспензії живої хлорели ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись