00 DSpace/Manakin Repository

Перспективи виробництва безглютенових виробів у кафе-кондитерській «BVS».

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Резніченко, Артем
dc.date.accessioned 2024-10-09T11:47:45Z
dc.date.available 2024-10-09T11:47:45Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Резніченко А.В. Перспективи виробництва безглютенових виробів у кафе-кондитерській «BVS».Комплексний підхід до модернізації науки: методи, моделі та мультидисципінарність: матер. ІІ міжнар. наук. конф., м. Чернівці, 26 серпня 2022 р. Чернівці. С. 247-248 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9825
dc.description.abstract розглянуто перспективи виробництва безглютенових виробів в умовах виробництва ru
dc.publisher «Європейська наукова платформа» ru
dc.subject глютен, кондитерські вироби, хлібобулочні вироби, виробництво ru
dc.title Перспективи виробництва безглютенових виробів у кафе-кондитерській «BVS». ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу