Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Резніченко, Артем | |
dc.date.accessioned | 2024-10-09T11:47:45Z | |
dc.date.available | 2024-10-09T11:47:45Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В., Резніченко А.В. Перспективи виробництва безглютенових виробів у кафе-кондитерській «BVS».Комплексний підхід до модернізації науки: методи, моделі та мультидисципінарність: матер. ІІ міжнар. наук. конф., м. Чернівці, 26 серпня 2022 р. Чернівці. С. 247-248 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9825 | |
dc.description.abstract | розглянуто перспективи виробництва безглютенових виробів в умовах виробництва | ru |
dc.publisher | «Європейська наукова платформа» | ru |
dc.subject | глютен, кондитерські вироби, хлібобулочні вироби, виробництво | ru |
dc.title | Перспективи виробництва безглютенових виробів у кафе-кондитерській «BVS». | ru |
dc.type | Thesis | ru |