dc.date.accessioned |
2024-06-12T13:10:58Z |
|
dc.date.available |
2024-06-12T13:10:58Z |
|
dc.date.issued |
2024-05-14 |
|
dc.identifier.citation |
Гігієнічна оцінка мікроклімату тваринницьких підприємств: навч. посіб. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9641 |
|
dc.description.abstract |
Навчальний посібник «Гігієнічна оцінка мікроклімату тваринницьких підприємств» орієнтований на здобувачів вищої освіти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Ветеринарна медицина», «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» У посібнику представлені найбільш поширені методи та прилади для санітарно-гігієнічної оцінки мікроклімату, способи розрахунку обсягів штучної вентиляції і теплового балансу тваринницьких і птахівничих приміщень, пропонуються контрольні завдання з певних розділів, наведено список рекомендованої літератури, основні терміни та додатки. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет ХДАЕУ |
ru |
dc.subject |
Абсолютна вологість, Адаптація, Акліматизація, Відносна вологість повітря, Гіпертермія, Дезодорація |
ru |
dc.title |
ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА МІКРОКЛІМАТУ ТВАРИННИЦЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ |
ru |