DSpace Repository

ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА МІКРОКЛІМАТУ ТВАРИННИЦЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ

Show simple item record

dc.date.accessioned 2024-06-12T13:10:58Z
dc.date.available 2024-06-12T13:10:58Z
dc.date.issued 2024-05-14
dc.identifier.citation Гігієнічна оцінка мікроклімату тваринницьких підприємств: навч. посіб. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9641
dc.description.abstract Навчальний посібник «Гігієнічна оцінка мікроклімату тваринницьких підприємств» орієнтований на здобувачів вищої освіти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Ветеринарна медицина», «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» У посібнику представлені найбільш поширені методи та прилади для санітарно-гігієнічної оцінки мікроклімату, способи розрахунку обсягів штучної вентиляції і теплового балансу тваринницьких і птахівничих приміщень, пропонуються контрольні завдання з певних розділів, наведено список рекомендованої літератури, основні терміни та додатки. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ХДАЕУ ru
dc.subject Абсолютна вологість, Адаптація, Акліматизація, Відносна вологість повітря, Гіпертермія, Дезодорація ru
dc.title ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА МІКРОКЛІМАТУ ТВАРИННИЦЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account