Показати скорочений опис матеріалу
dc.date.accessioned | 2024-06-12T13:10:58Z | |
dc.date.available | 2024-06-12T13:10:58Z | |
dc.date.issued | 2024-05-14 | |
dc.identifier.citation | Гігієнічна оцінка мікроклімату тваринницьких підприємств: навч. посіб. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9641 | |
dc.description.abstract | Навчальний посібник «Гігієнічна оцінка мікроклімату тваринницьких підприємств» орієнтований на здобувачів вищої освіти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Ветеринарна медицина», «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» У посібнику представлені найбільш поширені методи та прилади для санітарно-гігієнічної оцінки мікроклімату, способи розрахунку обсягів штучної вентиляції і теплового балансу тваринницьких і птахівничих приміщень, пропонуються контрольні завдання з певних розділів, наведено список рекомендованої літератури, основні терміни та додатки. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет ХДАЕУ | ru |
dc.subject | Абсолютна вологість, Адаптація, Акліматизація, Відносна вологість повітря, Гіпертермія, Дезодорація | ru |
dc.title | ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА МІКРОКЛІМАТУ ТВАРИННИЦЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ | ru |