Репозиторий Dspace

ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА МІКРОКЛІМАТУ ТВАРИННИЦЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ

Показать сокращенную информацию

dc.date.accessioned 2024-06-12T13:10:58Z
dc.date.available 2024-06-12T13:10:58Z
dc.date.issued 2024-05-14
dc.identifier.citation Гігієнічна оцінка мікроклімату тваринницьких підприємств: навч. посіб. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9641
dc.description.abstract Навчальний посібник «Гігієнічна оцінка мікроклімату тваринницьких підприємств» орієнтований на здобувачів вищої освіти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Ветеринарна медицина», «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» У посібнику представлені найбільш поширені методи та прилади для санітарно-гігієнічної оцінки мікроклімату, способи розрахунку обсягів штучної вентиляції і теплового балансу тваринницьких і птахівничих приміщень, пропонуються контрольні завдання з певних розділів, наведено список рекомендованої літератури, основні терміни та додатки. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ХДАЕУ ru
dc.subject Абсолютна вологість, Адаптація, Акліматизація, Відносна вологість повітря, Гіпертермія, Дезодорація ru
dc.title ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА МІКРОКЛІМАТУ ТВАРИННИЦЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись