Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Сумська, Ольга | |
dc.contributor.author | Чернишов, Ігор | |
dc.date.accessioned | 2024-06-12T09:25:41Z | |
dc.date.available | 2024-06-12T09:25:41Z | |
dc.date.issued | 2024-05 | |
dc.identifier.isbn | ISBN 978-617-8187-18-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9624 | |
dc.description.abstract | Філософія науково обгрунтованого нутритивного втручання в практику харчування стає повсякденним явищем нашого життя. Нутритивні інтервенції мають потенціал для подовження тривалості життя людини і збереження високої функціональної спроможності. Оптимально підібране нутритивне харчування сприяє відновленню змінених ланок метаболізму, має антиоксидантний та імуномодулюючий ефект, дозволяє підтримувати енергетичні та пластичні потреби людини. Поєднання певних продуктів харчування в різних категоріях (наприклад, гливи і свинини) з ймовірністю призведе до синергетичної здатності та оптимізації харчової цінності нового харчового продукту | ru |
dc.publisher | Херсонський національний технічний університет3 | ru |
dc.relation.ispartofseries | Європейське майбутнє: філософсько-освітні студії: Збірник наукових праць (частина 2) / за ред. Г. Д. Берегової та ін. – Херсон: вид-во ФОП Вишемирський В. С., 2024. – 380 с.;С.328-335 | |
dc.subject | Нутритивне харчування | ru |
dc.subject | комбіновані продукти | ru |
dc.subject | функціональні продукти | ru |
dc.subject | філософія харчування | ru |
dc.title | ФІЛОСОФІЯ НАУКОВО ОБГРУНТОВАНОГО НУТРИТИВНОГО ВТРУЧАННЯ В ПРАКТИКУ ХАРЧУВАННЯ | ru |
dc.type | Article | ru |