dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Сумська, Ольга |
|
dc.contributor.author |
Чернишов, Ігор |
|
dc.date.accessioned |
2024-06-12T09:25:41Z |
|
dc.date.available |
2024-06-12T09:25:41Z |
|
dc.date.issued |
2024-05 |
|
dc.identifier.isbn |
ISBN 978-617-8187-18-7 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9624 |
|
dc.description.abstract |
Філософія науково обгрунтованого нутритивного втручання в практику
харчування стає повсякденним явищем нашого життя. Нутритивні інтервенції
мають потенціал для подовження тривалості життя людини і збереження
високої функціональної спроможності. Оптимально підібране нутритивне
харчування сприяє відновленню змінених ланок метаболізму, має
антиоксидантний та імуномодулюючий ефект, дозволяє підтримувати
енергетичні та пластичні потреби людини. Поєднання певних продуктів
харчування в різних категоріях (наприклад, гливи і свинини) з ймовірністю
призведе до синергетичної здатності та оптимізації харчової цінності нового
харчового продукту |
ru |
dc.publisher |
Херсонський національний технічний університет3 |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Європейське майбутнє: філософсько-освітні студії: Збірник наукових праць (частина 2) / за ред. Г. Д. Берегової та ін. – Херсон: вид-во ФОП Вишемирський В. С., 2024. – 380 с.;С.328-335 |
|
dc.subject |
Нутритивне харчування |
ru |
dc.subject |
комбіновані продукти |
ru |
dc.subject |
функціональні продукти |
ru |
dc.subject |
філософія харчування |
ru |
dc.title |
ФІЛОСОФІЯ НАУКОВО ОБГРУНТОВАНОГО НУТРИТИВНОГО ВТРУЧАННЯ В ПРАКТИКУ ХАРЧУВАННЯ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |