00 DSpace/Manakin Repository

БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА І М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ. КOНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА В КОНТЕКСТІ СИСТЕМИ НАССР

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пешук, Людмила
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2024-06-01T16:45:29Z
dc.date.available 2024-06-01T16:45:29Z
dc.date.issued 2023-09-30
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9597
dc.description.abstract Навчальний посібник «Безпечність та якість м’яса і м’ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті НАССР» орієнтований на здобувачів вищої освіти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації освітньої програми «Харчові технології, інших спеціальностей, а також спеціалістів і магістрів, що займаються науково-дослідними розробками для переробних галузей агропромислового комплексу, викладачів, слухачів системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. ru
dc.title БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА І М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ. КOНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА В КОНТЕКСТІ СИСТЕМИ НАССР ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу