Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пешук, Людмила | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2024-06-01T16:45:29Z | |
dc.date.available | 2024-06-01T16:45:29Z | |
dc.date.issued | 2023-09-30 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9597 | |
dc.description.abstract | Навчальний посібник «Безпечність та якість м’яса і м’ясних продуктів. Контроль виробництва в контексті НАССР» орієнтований на здобувачів вищої освіти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації освітньої програми «Харчові технології, інших спеціальностей, а також спеціалістів і магістрів, що займаються науково-дослідними розробками для переробних галузей агропромислового комплексу, викладачів, слухачів системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. | ru |
dc.title | БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ М’ЯСА І М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ. КOНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА В КОНТЕКСТІ СИСТЕМИ НАССР | ru |