00 DSpace/Manakin Repository
ВИКОРИСТАННЯ ЗАКВАСОК ТА ЛОКАЛЬНИХ ТРАВ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ВИКОРИСТАННЯ ЗАКВАСОК ТА ЛОКАЛЬНИХ ТРАВ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
Дзюндзя, Оксана
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9506
Дата:
2024
Короткий опис(реферат):
Досліджено закваски спонтанного бродіння. Розроблено та досліджено рецептури хлібу з використанням локальних трав і заквасок
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Дзюндзя_Іннов техн ...
Розмір:
1.007Mb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися