dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2024-05-31T07:11:54Z |
|
dc.date.available |
2024-05-31T07:11:54Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
О. В. Дзюндзя, Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів. Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – с. 39-40 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9506 |
|
dc.description.abstract |
Досліджено закваски спонтанного бродіння. Розроблено та досліджено рецептури хлібу з використанням локальних трав і заквасок |
ru |
dc.publisher |
Полтавський університет економіки і торгівлі |
ru |
dc.subject |
закваска |
ru |
dc.subject |
трави |
ru |
dc.subject |
хліб |
ru |
dc.title |
ВИКОРИСТАННЯ ЗАКВАСОК ТА ЛОКАЛЬНИХ ТРАВ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |