DSpace Repository

ВИКОРИСТАННЯ ЗАКВАСОК ТА ЛОКАЛЬНИХ ТРАВ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2024-05-31T07:11:54Z
dc.date.available 2024-05-31T07:11:54Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation О. В. Дзюндзя, Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів. Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – с. 39-40 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9506
dc.description.abstract Досліджено закваски спонтанного бродіння. Розроблено та досліджено рецептури хлібу з використанням локальних трав і заквасок ru
dc.publisher Полтавський університет економіки і торгівлі ru
dc.subject закваска ru
dc.subject трави ru
dc.subject хліб ru
dc.title ВИКОРИСТАННЯ ЗАКВАСОК ТА ЛОКАЛЬНИХ ТРАВ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account