Abstract:
Практикум розроблено на основі робочої програми освітнього компонента «Годівля тварин і технологія кормів» освітньо-професійної програми 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, з урахуванням стандарту вищої освіти України першого (бакалаврського) рівня освіти, ступеня вищої освіти – бакалавр, галузі знань – 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальності – 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, (затверджений та введений в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 21.12.2018 р. № 1432, відповідно до Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 р.).
До першої частини практикуму входять матеріали лабораторно-практичних занять з визначення хімічного складу кормів, їх перетравності, поживності, зоотехнічної та господарської оцінки якості кормів.
Для здобувачів вищих навчальних закладів, які навчаються за ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та Ветеринарна медицина.