DSpace Repository

Годівля тварин і технологія кормів: практикум у схемах і таблицях. Змістова частина І. «Корми»

Show simple item record

dc.contributor.author Корбич, Н. М.
dc.contributor.author Пелих, Н.Л.
dc.contributor.author Ведмеденко, О. В.
dc.contributor.author Любенко О.І.
dc.date.accessioned 2024-05-30T14:09:40Z
dc.date.available 2024-05-30T14:09:40Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Корбич Н.М., Пелих Н.Л., Ведмеденко О.В., Любенко О.І. Годівля тварин і технологія кормів: практикум у схемах і таблицях. Змістова частина І. «Корми». Херсон, 2024. 231 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9479
dc.description.abstract Практикум розроблено на основі робочої програми освітнього компонента «Годівля тварин і технологія кормів» освітньо-професійної програми 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, з урахуванням стандарту вищої освіти України першого (бакалаврського) рівня освіти, ступеня вищої освіти – бакалавр, галузі знань – 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальності – 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, (затверджений та введений в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 21.12.2018 р. № 1432, відповідно до Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 р.). До першої частини практикуму входять матеріали лабораторно-практичних занять з визначення хімічного складу кормів, їх перетравності, поживності, зоотехнічної та господарської оцінки якості кормів. Для здобувачів вищих навчальних закладів, які навчаються за ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та Ветеринарна медицина. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський ДАЕУ ru
dc.subject годівля с.-г. тварин ru
dc.subject хімічний склад кормів ru
dc.subject оцінка поживності кормів ru
dc.title Годівля тварин і технологія кормів: практикум у схемах і таблицях. Змістова частина І. «Корми» ru
dc.type Book ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account