Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Левченко, Максим | |
dc.date.accessioned | 2024-05-24T10:00:35Z | |
dc.date.available | 2024-05-24T10:00:35Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.issn | 2786-6777 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9392 | |
dc.description.abstract | В статті наведено основні функціональні зміни в м’ясі яловичини після забою та в процесі дозрівання і охолодження. Розкрито етапи зміни станів зниження температури під час зберігання м’ясної сировини. | ru |
dc.publisher | Нотатки сучасної науки. Харків: СГ НТМ «Новий курс». | ru |
dc.relation.ispartofseries | №12; | |
dc.subject | яловичина, м’ясо, охолодження | ru |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ДОЗРІВАННЯ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ | ru |