DSpace Repository
ОСОБЛИВОСТІ ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ДОЗРІВАННЯ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ОСОБЛИВОСТІ ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ДОЗРІВАННЯ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ
Левченко, Максим
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9392
Date:
2024
Abstract:
В статті наведено основні функціональні зміни в м’ясі яловичини після забою та в процесі дозрівання і охолодження. Розкрито етапи зміни станів зниження температури під час зберігання м’ясної сировини.
Show full item record
Files in this item
Name:
nsn_12_ (1)_НСН_m ...
Size:
1.017Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register