00 DSpace/Manakin Repository
ОСОБЛИВОСТІ ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ДОЗРІВАННЯ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ОСОБЛИВОСТІ ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ДОЗРІВАННЯ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ
Левченко, Максим
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9392
Дата:
2024
Короткий опис(реферат):
В статті наведено основні функціональні зміни в м’ясі яловичини після забою та в процесі дозрівання і охолодження. Розкрито етапи зміни станів зниження температури під час зберігання м’ясної сировини.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
nsn_12_ (1)_НСН_m ...
Розмір:
1.017Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися