dc.contributor.author |
Левченко, Максим |
|
dc.date.accessioned |
2024-05-24T10:00:35Z |
|
dc.date.available |
2024-05-24T10:00:35Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.issn |
2786-6777 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9392 |
|
dc.description.abstract |
В статті наведено основні функціональні зміни в м’ясі яловичини після забою та в процесі дозрівання і охолодження. Розкрито етапи зміни станів зниження температури під час зберігання м’ясної сировини. |
ru |
dc.publisher |
Нотатки сучасної науки. Харків: СГ НТМ «Новий курс». |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
№12; |
|
dc.subject |
яловичина, м’ясо, охолодження |
ru |
dc.title |
ОСОБЛИВОСТІ ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ДОЗРІВАННЯ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ |
ru |