Репозиторий Dspace

ОСОБЛИВОСТІ ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ДОЗРІВАННЯ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.date.accessioned 2024-05-24T10:00:35Z
dc.date.available 2024-05-24T10:00:35Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.issn 2786-6777
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9392
dc.description.abstract В статті наведено основні функціональні зміни в м’ясі яловичини після забою та в процесі дозрівання і охолодження. Розкрито етапи зміни станів зниження температури під час зберігання м’ясної сировини. ru
dc.publisher Нотатки сучасної науки. Харків: СГ НТМ «Новий курс». ru
dc.relation.ispartofseries №12;
dc.subject яловичина, м’ясо, охолодження ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ДОЗРІВАННЯ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись