DSpace Repository

ОСОБЛИВОСТІ ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ДОЗРІВАННЯ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.date.accessioned 2024-05-24T10:00:35Z
dc.date.available 2024-05-24T10:00:35Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.issn 2786-6777
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9392
dc.description.abstract В статті наведено основні функціональні зміни в м’ясі яловичини після забою та в процесі дозрівання і охолодження. Розкрито етапи зміни станів зниження температури під час зберігання м’ясної сировини. ru
dc.publisher Нотатки сучасної науки. Харків: СГ НТМ «Новий курс». ru
dc.relation.ispartofseries №12;
dc.subject яловичина, м’ясо, охолодження ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ ОХОЛОДЖЕННЯ ТА ДОЗРІВАННЯ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account