Репозиторий Dspace

АЛЬТЕРНАТИВА ПРОДУКТАМ ТВАРИННИЦТВА – КУЛЬТИВОВАНЕ М'ЯСО

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.advisor
dc.contributor.author Кушнеренко, В.Г.
dc.contributor.author
dc.date.accessioned 2024-04-01T13:52:57Z
dc.date.available 2024-04-01T13:52:57Z
dc.date.issued 2024-03-21
dc.identifier.citation Технологіям культивування м'яса приділяється багато уваги, бо ця технологія може доповнити або частково замінити звичайну тваринницьку. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9258
dc.description.abstract Технологіям культивування м'яса приділяється багато уваги, бо ця технологія може доповнити або частково замінити звичайну тваринницьку. Справа в тому, що традиційна система тваринництва була найважливішою частиною сільського господарства. Проте за останні кілька десятиліть люди та дослідники викликали занепокоєння з приводу традиційної системи тваринництва, оскільки вона може викликати низку проблем, включаючи екологічні та соціальні проблеми, а також благополуччя тварин ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ХДАЕУ ru
dc.relation.ispartofseries Всеукраїнська конференція;Секція 3
dc.subject Культивоване мясо, системи виробництва, благополучя тварин, забруднення атмосфери ru
dc.title АЛЬТЕРНАТИВА ПРОДУКТАМ ТВАРИННИЦТВА – КУЛЬТИВОВАНЕ М'ЯСО ru
dc.title.alternative Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись