Репозиторий Dspace

Вади м’яса та їх вплив на якість продуктів тваринництва

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кушнеренко, В.Г.
dc.date.accessioned 2024-04-01T08:53:40Z
dc.date.available 2024-04-01T08:53:40Z
dc.date.issued 2023-05-10
dc.identifier.citation якість продуктів тваринництва ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9254
dc.description.abstract Кількість і якість визначають ціну, яку споживачі готові заплатити за м'ясо та м'ясні продукти. Як жива тварина перетворюється на м'ясо, і м’ясо рухається вздовж лінії розподілу (від забою, переробників, роздрібних торговців і, нарешті, до споживача), якість стає все більш важливою, а характеристики якості змінюються. М’ясо PSE та DFD виглядає непривабливо та дискримінується споживачами. Порівняно зі звичайним м’ясом вони мають погані характеристики обробки, знижують вихід м’яса і високий потенціал псування. Також може виникнути небезпека, що споживачі почнуть пов’язувати неякісне м’ясо з проблемами харчової безпеки. Що таке м'ясо PSE і DFD? Умови м’яса PSE та DFD описані у зв’язку з характеристиками нормального м’яса. Сьогодні можна припустити, що обидві умови зустрічаються у всіх видів залежно від того, як поводилися з тваринами перед забоєм. Подібним чином, кінцеве значення pH 6,2 може бути дозволено для м’яса DFD залежно від виду. У наведених вище визначеннях також не враховуються відмінності в різних м’язах туші, тому при оцінці м’яса як PSE або DFD необхідно враховувати незначні міркування. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ХДАЕУ ru
dc.relation.ispartofseries Всеукраїнська конференція;Секція 1 №20
dc.subject Якість мяса,PSE та DFD ru
dc.title Вади м’яса та їх вплив на якість продуктів тваринництва ru
dc.title.alternative II Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Молодь - науці і виробництву: Актуальні питання харчової промисловості» ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись