00 DSpace/Manakin Repository
Використання харчових волокон для покращення біологічної цінності функціональних рецептур
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Використання харчових волокон для покращення біологічної цінності функціональних рецептур
Горач, Ольга Олексіївна
;
Сенатор, Олександр
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9249
Дата:
2024-03
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Горач О.О., Сенатор ...
Розмір:
2.448Mb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися