Репозиторий Dspace

Використання харчових волокон для покращення біологічної цінності функціональних рецептур

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Сенатор, Олександр
dc.date.accessioned 2024-04-01T06:43:41Z
dc.date.available 2024-04-01T06:43:41Z
dc.date.issued 2024-03
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9249
dc.language.iso other ru
dc.publisher Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції/ За ред. Пелих Н.Л., Ушакова С.В.- Кропивницький: ХДАЕУ, 2024. – 399 с. ru
dc.subject якість ru
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject харчові волокна ru
dc.subject функціональні продукти харчування ru
dc.title Використання харчових волокон для покращення біологічної цінності функціональних рецептур ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись