Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Сенатор, Олександр | |
dc.date.accessioned | 2024-04-01T06:43:41Z | |
dc.date.available | 2024-04-01T06:43:41Z | |
dc.date.issued | 2024-03 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9249 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції/ За ред. Пелих Н.Л., Ушакова С.В.- Кропивницький: ХДАЕУ, 2024. – 399 с. | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | харчові волокна | ru |
dc.subject | функціональні продукти харчування | ru |
dc.title | Використання харчових волокон для покращення біологічної цінності функціональних рецептур | ru |
dc.type | Thesis | ru |