DSpace Repository

Використання харчових волокон для покращення біологічної цінності функціональних рецептур

Show simple item record

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Сенатор, Олександр
dc.date.accessioned 2024-04-01T06:43:41Z
dc.date.available 2024-04-01T06:43:41Z
dc.date.issued 2024-03
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9249
dc.language.iso other ru
dc.publisher Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції/ За ред. Пелих Н.Л., Ушакова С.В.- Кропивницький: ХДАЕУ, 2024. – 399 с. ru
dc.subject якість ru
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject харчові волокна ru
dc.subject функціональні продукти харчування ru
dc.title Використання харчових волокон для покращення біологічної цінності функціональних рецептур ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account