Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Назаренко, Анатолій | |
dc.date.accessioned | 2024-02-02T12:29:59Z | |
dc.date.available | 2024-02-02T12:29:59Z | |
dc.date.issued | 2023-04 | |
dc.identifier.citation | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університет | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9147 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуто можливі ризики біологічної природи під час забою та первинної переробки м’яса в умовах м’ясокомбінату. Як відомо, ризики які впливають на безпечність харчових продуктів поділяють на фізичні, хімічні і біологічні. Останні можуть бути найбільш небезпечними для споживачів продукції, тож основна увага приділяється мікробіологічним небезпекам. Аналіз ризиків представляє собою процес, який складається з трьох основних етапів: оцінка ризику, попередження та мінімізації ризику, а також інформування про наявність ризику. Оцінка ризиків дозволила визначити основні критичні точки контролю під час певних технологічних операцій на які слід звернути увагу. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.relation.ispartofseries | №13 т. 2; | |
dc.subject | біологічні ризики | ru |
dc.subject | небезпечні чинники, | ru |
dc.subject | забій тварин | ru |
dc.subject | первинна переробка м’яса | ru |
dc.subject | критичні точки контролю | ru |
dc.title | ОЦІНКА НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ПРИ ПЕРЕРОБЦІ ЗАБІЙНИХ ТВАРИН | ru |
dc.type | Article | ru |