DSpace Repository

ОЦІНКА НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ПРИ ПЕРЕРОБЦІ ЗАБІЙНИХ ТВАРИН

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Назаренко, Анатолій
dc.date.accessioned 2024-02-02T12:29:59Z
dc.date.available 2024-02-02T12:29:59Z
dc.date.issued 2023-04
dc.identifier.citation Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університет ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9147
dc.description.abstract У статті розглянуто можливі ризики біологічної природи під час забою та первинної переробки м’яса в умовах м’ясокомбінату. Як відомо, ризики які впливають на безпечність харчових продуктів поділяють на фізичні, хімічні і біологічні. Останні можуть бути найбільш небезпечними для споживачів продукції, тож основна увага приділяється мікробіологічним небезпекам. Аналіз ризиків представляє собою процес, який складається з трьох основних етапів: оцінка ризику, попередження та мінімізації ризику, а також інформування про наявність ризику. Оцінка ризиків дозволила визначити основні критичні точки контролю під час певних технологічних операцій на які слід звернути увагу. ru
dc.language.iso other ru
dc.relation.ispartofseries №13 т. 2;
dc.subject біологічні ризики ru
dc.subject небезпечні чинники, ru
dc.subject забій тварин ru
dc.subject первинна переробка м’яса ru
dc.subject критичні точки контролю ru
dc.title ОЦІНКА НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ ПРИ ПЕРЕРОБЦІ ЗАБІЙНИХ ТВАРИН ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account